cursusopzet

De cursussen gaan in oktober 2019 van start en duren 20 weken. Iedere week heeft u een avond les in een vaste groep. Een lesavond begint om 19.00 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. Een lesgroep bestaat bij ons uit maximaal 8 personen. Want alleen in kleine groepjes kan iedereen de persoonlijke aandacht krijgen die nodig is om het Turks onder de knie, of liever nog, in het hoofd te krijgen.

Al ligt het accent op praktisch Turks, kennis van de Turkse grammatica blijft natuurlijk een noodzakelijke basis. Vandaar dat u per lesavond een uur grammatica krijgt. Daarnaast is er een uur conversatietraining, waarin de luister- en spreekvaardigheid alle aandacht krijgen.
Tussen de beide uren is er een pauze om even op adem te komen. En een kopje koffie of, om in stijl te blijven, een glaasje Turkse thee te drinken. Natuurlijk is het ook een prima gelegenheid om de docenten met eventuele vragen te bestoken.

Zelfs buiten de lesuren kunt u rekenen op begeleiding van de docenten. Die zijn te allen tijde bereid uw vragen te beantwoorden. En als dat nodig mocht zijn, geven ze u met alle plezier een extra uurtje privéles om weer even bij te spijkeren.